Palvelut

Koska nykyisin isoimmat yleisöt löytyvät somesta, myös me halutaan viedä meidän asiakkaat sinne. Meiltä saat kaikki yrityksesi tarvitsemat markkinointiviestinnän palvelut somemarkkinoista brändi-ilmeen suunnitteluun.

Somemarkkinointi

Somemarkkinointi on nykyaikaa. Halusitpa sitten kasvattaa yrityksesi myyntiä, kirkastaa brändimielikuvaa tai vahvistaa työnantajamielikuva, SOME ON PLACE TO BE. SOME Stories tekee sun yritykselle somemarkkinointia, jolla oikeasti erotutte. Ei unohdeta myöskään somen maksettuja mainoskampanjoita. Mainoksia kannattaa kohdistaa sellaisille henkilöille, jotka ovat lähtökohtaisesti kiinnostuneet teidän (tai teidän kilpailijoiden) tuotteista tai palveluista. Oikein kohdistetuilla mainoskampanjoilla eurot kilisevät kassaasi ennenkuin ehdit huomatakkaan.

 

Kun ulkoistat yrityksesi somemarkkinoinnin, sinun ei tarvitse huolehtia turhista. Sopimuksiimme kuuluu valokuvaus, tekstituotanto, julkaisut sekä raportointi. Tavoitteenamme on kasvattaa sometiliesi näkyvyyttä – ja tässä me myös onnistumme.

Brändi ja viestintä

Uutiskirjeet, blogitekstit, tiedotteet, logo, muu graafinen suunnittelu, kuten esitteet tai tuote-etiketit.. yep, we got it! Digimarkkinointi on nykyaikaa ja digitaalisen jalanjäljen tulee olla kunnossa, että nykyaikainen ostaja uskaltaa luottaa toimintaanne. Tarvittaessa toteutamme asiakkaillemme koko graafisen ilmeen sekä oppaat sen käyttöön.

 

Älä epäröi ottaa yhteyttä, me huolehdimme kaiken kuntoon ja sinä voit keskittyä nauttimaan tuloksista.

Videot

Videot kertovat enemmän kuin.. sata valokuvaa? Videot ovat loistava tapa lisätä niin näkyvyyttä kuin luottamusta yrityksesi toimintaan. Meidän kanssa videoistasi ei puutu ideoita, sydäntä eikä sanomaa. Toteutamme videot ammattitaidolla asiakkaan toiveita kuunnellen.

Kotisivut

Oh honey, ilman nykyaikaisia ja toimivia kotisivuja yrityksenne jää kilpailijoiden varjoon. Toteutamme toimivat ja uskottavat verkkosivut, ulkonäköä unohtamatta. Voimme päivittää nykyiset sivunne tälle vuosituhannelle tai luoda teille kokonaan uuden sivuston, toiveidenne mukaisesti. Eikä unohdeta niitä verkkokauppoja.

Tapahtumat

Brändi, näkyvyys ja myynti vaatii taustalleen jatkuvia markkinointitekoja. Markkinointi on parhaimmillaan yhdistelmä hyvin huolehdittua digitaalista jalanjälkeä, mieleenpainuvia tapahtumia ja viisaasti hoidettua näkyvyyttä. Oli kyseessä sitten VIP-tilaisuus, tuotelanseeraus tai uuden yrityksesi avajaiset, me autamme sekä tapahtuman markkinoinnissa, järjestämisessä, juontamisessa kuin hostauksessa.

Kuka?

SOME Stories on helmikuussa 2020 perustettu markkinointitoimisto ja hallitsijana toimin minä, Tiiu Porento.