Palvelut

Koska nykyisin isoimmat yleisöt löytyvät somesta, myös me halutaan viedä meidän asiakkaat sinne.

Somemarkkinointi

Somemarkkinointi on nykyaikaa. Halusitpa sitten kasvattaa yrityksesi myyntiä, kirkastaa brändimielikuvaa tai vahvistaa työnantajamielikuva, SOME ON PLACE TO BE. SOME Stories tekee sun yritykselle somea, jolla oikeasti erotutte. Eikä unohdeta myöskään somen maksettuja mainoskampanjoita.

 

Kun ulkoistat yrityksesi somemarkkinoinnin, sinun ei tarvitse huolehtia turhista. Tavoitteenamme on kasvattaa sometiliesi näkyvyyttä – ja tässä me myös onnistumme.

Video ja valokuvaus

Tuotamme myös yrityksellesi videot ja valokuvat. Olipa kyseessä somekuvaus, tuotekuvaus tai tapahtuma, hoidamme valokuvauksen suunnittelusta toteutukseen. Sinä voit keskittyä nauttimaan lopputuloksesta.

 

Videothan kertovat enemmän kuin.. sata valokuvaa? Videot ovat loistava tapa lisätä niin näkyvyyttä kuin luottamusta yrityksesi toimintaan. Meidän kanssa videoistasi ei puutu ideoita, sydäntä eikä sanomaa. Toteutamme videot ammattitaidolla asiakkaan toiveita kuunnellen.

Koulutukset

Jos sun haave on ollut aina oppia tekemään yrityksellesi tuloksellista somemarkkinointia, tarvitset apua brändin kirkastamisessa tai henkilöbrändin luomisessa, olemme apunasi! SOME Storiesin sosiaalisen median koulutukset suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti, laita viestiä niin mietitään millainen koulutussisältö sopii teidän tarpeisiin.

Tapahtumat

Brändi, näkyvyys ja myynti vaatii taustalleen jatkuvia markkinointitekoja. Markkinointi on parhaimmillaan yhdistelmä hyvin huolehdittua digitaalista jalanjälkeä, mieleenpainuvia tapahtumia ja viisaasti hoidettua näkyvyyttä.

 

Oli kyseessä sitten VIP-tilaisuus, tuotelanseeraus tai uuden yrityksesi avajaiset, me autamme sekä tapahtuman markkinoinnissa, järjestämisessä, juontamisessa kuin hostauksessa. Tavoitteena on luoda asiakkaille mieleenpainuvia ja odotukset ylittäviä asiakaskokemuksia.

 

Tiiu ei pelkää tarttua mikrofoniin, juonnoissa on persoonaa ja Pohjois-Karjalan murretta tyylikkäällä twistillä.

Kuka?

SOME Stories on helmikuussa 2020 perustettu toimisto, jonka yrittäjänä toimin minä, Tiiu Porento.